Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Már nem veretlen a Salzburg

2008.08.11. 21:57
0 hozzászólás

Vasárnap a másik bécsi klub, az Austria is emlékzetes meccset játszott. A szezont rosszul kezdő lilák 3-2-vel győzték le először a szezonban a legfőbb bajnokesélyes Red Bull Salzburgot. A győztes gól az utolsó pillanatban esett.

A meccs inkább az erőviszonyoknak megfelelően kezdődött, azért az meglepő volt, hogy a védő Boussaidi megszerezte már az első percben a vezetést. A távoli gólban lehet, hogy kicsit benne volt a sérült Sáfár helyén játszó Almer kapus. Azonban a későbbiekben bravúrokkal feledtette, hogy talán lemaradt a lövésről.

A Bodnár Lászlót a 33. perctől szerepeltető Red Bull egy óra eltelével növelte az előnyt, szezonbeli hatodik gólját szerezte Marc Janko. Az Austria a hátralévő félórában megfordította a meccset, előbb Bazina, majd a fiatal Okotie talált be, majd a 94. percben a friss csatárigazolás, Diabang szerezte meg a győzelmet. A történtekhez hozzátartozik, hogy a védő Sekagyát a 85. percben második sárgával kiállították.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!



  • Vennék
  • Hírek