Júlia, Rita
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
13 °C
25 °C

Szórakoztak az Austriával

2008.08.12. 11:07
0 hozzászólás

Az európai szövetség húzta a döntést arról, hol játsszák a csütörtöki WIT-Austria UEFA-kupameccset, amelynek a grúz-orosz háború miatt kellett új helyszínt keresni.

Végül, alig 72 órával a meccskezdés előtt az északkelet-törökországi Rize városára esett a választás. Az osztrák klubvezetők már tomboltak az UEFA halogatása miatt, ugyanis Nyonban képtelenok voltak eldönteni, esetleg Örmányországban, vagy Azerbajdzsánban, a törököknél, vagy tán Bécsben játsszák a második selejtezőkör odavágóját. Az Austriánál így most kapkodhatnak, repülőjegyet foglalhatnak, szállást kereshetnek, sőt a kínai Szun vízumával is bajlódhatnak. A visszavágót az eredeti időpontban, 28-án játsszák Bécsben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek