Korábbi válogatott hokisok köszöntése

2012.11.05. 10:33

Öt visszavonult, a 2009-es svájci A csoportos világbajnokságon is részt vett válogatott játékost köszönt a Magyar Jégkorong Szövetség a hétvégi budapesti olimpiai selejtező zárónapján.

A hollandok elleni vasárnapi meccs előtt Palkovics Krisztián, Svasznek Bence, Majoross Gergely, Jánosi Csaba és Holéczy Roger veheti majd át az MJSZ emlékplakettjét. Az aktív játéktól már mindannyian visszavonultak, összesen több mint négyszázszor szerepeltek a válogatottban.

A Papp László Budapest Sportarénában rendezendő tornán a magyarok sorrendben a litván, a horvát és a holland válogatottal találkoznak, és ha az első helyen végeznek, akkor februárban Dániában lépnek jégre a kvalifikáció utolsó körében.

A kerettagok kedden délelőtt találkoznak a káposztásmegyeri Jégpalotában, a tengerentúlon szereplő Kóger Dániel aznap délután csatlakozik a csapathoz.

Azt még nem lehet tudni, hogy a selejtező előtt lehet-e az arénában edzeni. Ha nem, akkor a vészforgatókönyv alapján a sátortetős Millenárison tréningezhet a négy válogatott.