Rajz Attilát Székesfehérvár, a klub és az MJSZ saját halottjának tekinti

2014.11.17. 14:28

Székesfehérvár városa, a Fehérvár AV19 jégkorong-egyesülete, az ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia, valamint a Magyar Jégkorong Szövetség saját halottjának tekinti a vasárnap 38 éves korában elhunyt Rajz Attilát.

A korábbi válogatott játékos temetésére Székesfehérváron kerül majd sor. A Mol Liga mai és keddi mérkőzései gyászszünettel kezdődnek, míg Székesfehérváron, az Ifj. Ocskay Gábor Jégcsarnok előtt ma 16.30-tól gyertyagyújtással emlékeznek Rajz Attilára - áll a szövetség hétfői közleményében.

A csíkszeredai születésű hokis vasárnap, a dunaújvárosi ob II-es fordulóban hunyt el. Előbb lejátszott egy mérkőzést, amelyen két gólt is ütött, majd fáradságra hivatkozva nem öltözött át a nap második meccsére, és a cserepadról figyelte társait. Ott a második harmad utolsó percében hirtelen összeesett. A mentősök öt perc alatt a helyszínre érkeztek, ám nem tudták megmenteni életét. A tornát félbeszakították.

A három világbajnokságon szerepelt Rajz 1991 óta játszott Székesfehérváron, rövid megszakítással egészen 2012-ig, ezalatt nyolc bajnoki címet szerzett, majd edzőként dolgozott.

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport