Kikapott otthon a DVTK Jegesmedvék

2019.11.29. 22:14

A DVTK Jegesmedvék csapata saját közönsége előtt 4-1-re kikapott a Banská Bystrica együttesétől a szlovák jégkorongligában pénteken, írja az MTI. A magyar csapat honlapja szerint a vereség ellenére Marcel Rodman csapata az alapszakasz második köre után a tabella hatodik, felsőházat jelentő helyén áll.

"Az első harmadban rosszul játszottunk. Megvolt a tervünk arra, hogy a sok hiányzó ellenére, hogyan tartsuk itthon a pontokat, de ezt nem sikerült véghez vinni. Egy nagyon jó ellenfél ellen játszottunk, akik ellen nem tudtuk eléggé agresszívan támadni a kaput. Hiányzott az az extra teljesítmény, amivel ellensúlyozni tudtuk volna a hiányzóinkat" – értékelte a mérkőzést Marcel Rodman vezetőedző.

A másik csapat vezetőedzője, Dan Ceman így reagált a győzelemre: "Nagyon jól kezdtük a meccset. Felkészültünk arra, hogy az ellenfélnél lesznek hiányzók és kihasználtuk a lehetőségeinket. A második gólig remekül játszottunk, majd a találat után kicsit visszaesett a teljesítményünk. Ekkor nyomás alá helyezett minket a miskolci csapat, akik hazai pályán mindig rendkívül veszélyesek. Örülök a győzelemnek, készülünk a vasárnapi újabb találkozónkra."