Viola
-6 °C
0 °C

E.ON Kézilabdagála: alakul Mezei szegedi csapata

2005.12.22. 12:39
A kapusok után a jobbszélsőket választották ki a december 30-i, debreceni E.ON Kézilabdagála All Star-meccsének csapatkapitányai.


Kattintson!
A jobbszélsőkkel folytatódott az E.ON Kézilabda Gála All Star-csapatainak kialakítása. A két csapatkapitány, Kirsner Erika (Ászok) és Mezei Richárd (Királyok) miután első nap a "végy egy jó kapust!"-elv mentén választottak, a jobbszélsők kapcsán már komoly szakmai vitát folytattak. Kirsner Balogh Bea rutinját említette, míg Mezei Richárd a világbajnokság után talán pihentebbnek tűnő Kovacsicz Mónika mellett érvelt. A férfi jelöltek kiválasztását követően egyre inkább úgy tűnik, alakul a "szegedi" csapat, hiszen Mezei Richárd Puljezevics után Bendó Csabát választotta, míg a veszprémi Tombor Csaba Kirsner Erika gárdáját erősíti majd. Csütörtökön a jobbátlövők közül választ a két "cséká".

Az E.ON Kézilabda Gálára 1500 forintos egységáron korlátozott számban még kaphatók jegyek Debrecenben a Hódos Imre-sportcsarnok büféjében és az Apolló moziban, valamint Budapesten a szervezőirodán (Prexton Kft., XIII. kerület, Dózsa György út 53.).

Az All Star-keret további tagjai:
Jobbszélsők: Balogh Beatrix, Kovacsicz Mónika, Bendó Csaba, Tombor Csaba.
Jobbátlövők: Németh Helga, Radulovics Bojana, Nagy László, Kotormán Attila.
Irányítók: Görbicz Anita, Siti Bea, Császár Gábor, Éles József.
Beállók: Borbás Rita, Madai Petra, Gál Gyula.
Balátlövők: Tóth Tímea, Szűcs Gabriella, Mohácsi Árpád, Iker Romero.
Balszélsők: Kenyeres Fanni, Vadkerti Attila, Törő Szabolcs.
Edzők: Németh András (Királyok), Skaliczki László (Ászok).