E.ON Kézilabdagála: Nagy László Romero ellen

2005.12.29. 07:43
A balátlövők kiválasztásával már csak egy poszt maradt betöltetlen a december 30-ai E.ON Kézilabdagála All Star-csapataiban. A balátlövők közül a Királyokhoz került a 'légiós' Iker Romero és a hazai pálya előnyét élvező Szűcs Gabriella, míg az Ászok kapitánya Kirsner Erika csapattársát Tóth Tímeát és Mohácsi Árpádot kapta.

Kattintson!
A játékosok közül az utolsó előtti poszt, a balátlövők kerültek sorra a pénteki E.ON Kézilabdagála All Star-csapatainak választásán. Mezei Richárd, a Királyok csapatkapitánya választhatott elsőként, és hosszas gondolkozás után Iker Romeróra voksolt, így eldőlt, hogy két barcelonai jó barát, Romero és Nagy László ezúttal egymás ellen küzd majd a gála csúcsmeccsén.

Így az is nyilvánvalóvá vált, hogy Mohácsi Árpád Kirsner Erika együttesében szerepel majd, a "csapatkapitány" klubtársával, Tóth Tímeával együtt. A hazaiak kedvence, Szűcs Gabriella a Királyokat erősíti a Főnix-csarnokban.

A gála keretében ügyességi versenyre is sor kerül, a férfiak és a nők versenyében is 3-3 páros verseng a "Levegő urai" címért. A Főnix-csarnokbeli gálára 1500 forintos egységáron korlátozott számban még kaphatók jegyek Debrecenben a Hódos Imre-sportcsarnok büféjében és az Apolló moziban.

Az All Star-keret további tagjai:

Balszélsők: Kenyeres Fanni, Vadkerti Attila, Törő Szabolcs.
Edzők: Németh András (Királyok), Skaliczki László (Ászok).

A gála programja:
16.05: DVSC '95 - Magyarország '95 - női nosztalgiamérkőzés
17.10: A levegő úrnői - ügyességi verseny
17.25: Debreceni Dózsa '75 - Budapest All Stars - férfi nosztalgiamérkőzés
18.20: A levegő urai - ügyességi verseny
18.40: Mr. és Miss Kézilabda 2005 - díjátadás
19.00: Kép-Csövesek - Kép-Mutatók - Képernyősök Kupája
19.45: Szivacslabda-bemutató
20.10: KIRÁLYOK - ÁSZOK - All Star-mérkőzés az E.ON-kupáért
A szünetben: az "Év Kézilabdázója"-díjak átadása