Eszter, Eliza
EUR 383,05 Ft
USD 356,88 Ft
14 °C
24 °C

Új edző a Dunaferr férfi kézilabdacsapatánál

2009.03.17. 13:30

Predrag Petljanski vezetőedző közös megegyezéssel távozott kedden a Dunaferr férfi kézilabdacsapatától . Az együttest Imre Vilmos irányítja a szezon hátralévő részében. A klub közleménye szerint a fiatal szerb tréner - aki három hónapja vette át a gárda irányítását - a kialakult gazdasági helyzet miatt végül mégsem tudta kitölteni megbízatását.

A vezetés megállapodott a korábbi vezetőedzővel, Imre Vilmossal arról, hogy szerdától a szezon végéig átveszi az irányítást. A magyar női kézilabda-válogatott szövetségi kapitánya György László másodedző segítségével folytatja munkáját. Imre február 23-án távozott a Dunaferr női csapatától a rossz anyagi körülmények miatt, és most visszatért a férfi együtteshez, ahol korábban is dolgozott.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!