Albert, Lipót
2 °C
12 °C

Katéterezték Radulovics szívét

2010.01.15. 15:52 Módosítva: 2010-01-15 16:00:33
Az olimpiai és világbajnoki ezüstérmes, tavaly visszatérő Radulovics Bojana pár hetet biztosan kihagy, alaposan kivizsgálják szívproblémáját. A balkezes átlövő újra erőssége volt a Dunaújvárosnak.

A 2000-ben és 2003-ban a világ legjobb kézilabdázójának választott szabadkai születésű Radulovics Bojana 2007-ben vállsérülése miatt hagyta abba a kézilabdát, de pár hónapja visszatért.

A Dunaújvárosi NKKSE előző két meccsén, a Békéscsaba és a Ferencváros ellen egyaránt 12 gólt dobott, kezdte visszanyerni régi formáját, a heteseket magabiztosan értékesítette, akciógólokat is lőtt. Alig lászott rajta a kihagyás, pontosan az a győzni akarás jellemezte, ami korábban is kiemelte őt a többiek közül, a legutóbbi meccs után félig viccesen említette, hogy két napig pihennie kell, mert már nem bírja annyira jól a terhelést.

A pénteki edzésen nem jelent meg a 36 éves átlövő Dunaújvárosban, reggel Budapestre utazott, szívkatéterezést végeznek rajta.

Radulovics Bojana
Radulovics Bojana

“Szerencsére nincs nagy baj, 99 százalékban egészséges Boki, de azt a fennmaradó egy százalékot meg kell vizsgálni” - nyilatkozta egykori társa, a csapat jelenlegi vezetője, Kocsis Erzsébet.

“Pénteken végezték el a háromórás vizsgálatot, három hétig nem lehet velünk, nem edzhet, addig nem láthatjuk a pályán.”

“Az utóbbi évek halálesetei, hirtelen szívleállásai után jobb, ha most alaposan kivizsgálják, a Ferencváros elleni meccs után nem érezte olyan jól magát, ritmuszavara volt” - tette hozzá Bába Mihály, a csapat gyúrója.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?