Eszméletlenre fejelték a horvát kézist

2013.05.22. 12:01

Ijesztő jelenet miatt állt percekig a játék Hamburg–Berlin német kézilabda-bajnokin. A mérkőzés hajrájában Torsten Jansen megfejelte Ivan Nincevicet. A horvát szélső erre összeroskadt a hamburgi hatosnál, néhány pillanatig mozdulatlanul feküdt. A bal szeme alatt felszakadt a bőre, és össze kellett varrni a sebét.

Nincevic arccsonttörést szenvedett

Mindenki érezte, nagy a baj, azonnal behívták az orvosokat, Nincevicet pedig stabil oldalfekvésbe helyezték. Percekig ápolták a pályán, majd hordágyon levitték. Pontos diagnózis még nincs, de valószínűleg az arccsontja is törhetett a hamburgi játékosnak. Nincevic később még nehéz légzésre is panaszkodott.

A szabálytalanságért Jansen piros lapot kapott, de a videofelvételek alapján még vizsgálják az ügyét. Nincevic ájulása a csapatokat és a nézőket is sokkolta, miután levitték, a két csapat nem is játszott tovább, hagyta leperegni a hátralévő másfél percet.

A mérkőzést 28-25-re a Hamburg nyerte, és ezzel még versenyben van a Bundesliga negyedik helyéért, amin jelenleg a Berlin áll.