A kézilabda nagyon is kell az Audinak

2015.04.10. 10:17

Az Audi Hungária Motor Kft. további három évre kötelezte el magát az Győri Audi ETO KC mellett. A vállalat immár 10 éve támogatja a klubot, amely a legeredményesebb csapatsportágakban Magyarországon, a magyar bajnokságban és a Bajnokok Ligájában is címvédő.

„Az Audi Hungaria és a Győri Audi ETO KC együttműködése egy lenyűgöző sikertörténet“ – mondta Thomas Faustmann, az Audi Hungaria ügyvezető igazgatója.

„Örülök, hogy további három évre partnerei leszünk egymásnak egy immár erősebb Audi Hungaria-szerepvállalással. Az elmúlt évek kimagasló eredményei is alátámasztották döntésünket. Csakúgy, mint az Audi Hungaria valamennyi munkatársa, nagyon büszke vagyok a közösen elért sikerekre, és arra, hogy világszínvonalú motorok és járművek gyártójaként a világ egyik legjobb kézilabdacsapatát támogathatjuk. Biztos vagyok benne, hogy közösen hasonló sikereket tudunk ünnepelni a jövőben is.“

„Köszönjük a töretlen bizalmát. Nagyon fontos számunkra, hogy egy ilyen neves vállalatot tudhatunk magunk mellett“ – mondta Kelecsényi Ernő, a kézilabdaklub elnöke.

„Az együttműködés lehetővé teszi számunkra, hogy évről évre ambiciózus célokat tűzhessünk ki magunk elé. A biztos háttér hozzájárult egyesületünk fontos mérföldköveinek eléréséhez, melyekkel egyedülálló élményeket szereztünk szurkolóinknak.”

A győriek szombaton játszanak a BL-ben a budapesti négyes döntőbe jutásért, hatgólos hátrányt (18-24) kell ledolgozniuk a macedón Vardar Szkopjéval szemben.

A továbbjutáshoz bravúr kell, aminek az értékét csak növeli, hogy a sok sérült miatt az egész tavaszi szezont tartalékosan játszották le.