Megvan a várandós Löke helyettese Győrben

2016.12.05. 18:34

Heidi Löke várandós, helyére Elghaoui Asmát, a Siófok KC tunéziai-magyar beállósát igazolta le a Győri Audi ETO női kézilabdacsapata.

A bajnokságban és a Magyar Kupában címvédő, a Bajnokok Ligája előző kiírásában pedig ezüstérmes klub hétfői közleménye szerint az augusztusban honosított játékos szerződése másfél évre szól.

"Fantasztikus lehetőség számomra, hogy a világ egyik legjobb csapatához igazoltam. Nagy öröm és megtiszteltetés lesz Győrben szerepelni. Szeretnék mindent megtenni, hogy a csapat sikeres legyen. Várom már, hogy bizonyíthassak, óriási motiváció van bennem" - nyilatkozta Elghaoui.

A 25 éves kézilabdázó a Siófok KC előtt szerepelt a francia Nimes és az orosz Dinamo Szinara csapatában is. Bartha Csaba klubelnök elmondta, hogy legújabb játékosuk az Érd elleni bajnoki találkozón, december 30-án mutatkozik be győri színekben.

Az olimpiai, világ- és Európa-bajnok, valamint háromszoros BL-győztes norvég Heidi Löke november elején jelentette be, hogy gyereket vár, ezért több mérkőzésen már nem lép pályára a szezonban. (MTI)