Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Ha létezik csodagól a kéziben, az nagyjából ilyen

2018.04.21. 20:23

A férfi kézilabda Bajnokok Ligája negyeddöntőjének első félidejében a francia PSG valódi demonstrációt tartott a lengyel Kielce csarnokában.

10-22-t mutatott az eredményjelző, Thierry Omeyer nagyokat védett, volt olyan szakasza a meccsnek, amikor minden második labdát megfogott.

Bombac lövésénél viszont esélye sem volt, az EHF nem véletlenül tette ki ezt a lövést a Facebook oldalára. Olyan, mintha hátul is szeme lenne a szlovén játékosnak.

Volt még egy ehhez hasonló jelenete Bombacnak, de akkor nem volt pontos a labda, ami csak azt mutatja, nagyon nem könnyű lövés az ilyen, bár nyilván szerencse is kell hozzá.

A második félidőben kicsit közelebb jöttek a lengyelek, de igazi esélyük nem volt arra, hogy szorossá tegyék a meccset. A 28-34-es eredménnyel valójában el is dőlt a továbbjutás.

A másik meccsen még szerdán: Flensburg-Montpellier 28-28. A vasárnapi meccseken: Kiel-Vardar és Nantes-Skjern. Jó esély van arra, hgy három francia csapat legyen a május végi négyes döntőben Kölnben.