Vendel
7 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

A nagy riválishoz igazolt a győri kézisek edzője

2018.04.24. 14:24

Már februárban kiderült, hogy az orosz Rosztov Don ajánlatot tett a győri kézisek edzőjének, a spanyol Ambros Martínnak.

Több mint két hónapot kellett várni, mire kedd délután kiderült, a győriekkel háromszoros BL-győztes (2013, 2014, 2017) szakember ezt elfogadta, és marad a románok szövetségi kapitánya is. A magyar válogatott kispadján is ült, de csak átmenetileg.

A két csapat elkerülte egymást a május 12-13-i női kézilabda-BL budapesti négyes döntőjében, hiszen a mieink a CSM Bukaresttel, míg a rosztoviak a macedón Vardarral kerültek szembe. A döntőben vagy a bronzmeccsen természetesen találkozhat a két csapat.

A Rosztov a négy közé jutásért a Ferencvárost kétszer is legyőzte, a francia Frédéric Bougeant a torna után távozik, a Nantes edzője lesz.