Nándor
9 °C
20 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Kiborult az érdi polgármester, öntik a közpénzt, de nincs haladás

2018.04.25. 09:12

Az érdi polgármester, T. Mészáros András kritikus hangvételű interjút adott a város kézilabda klubjáról, amiben kimondott olyan igazságokat, amit eddig más nem mert.

A legfontosabb gondolat:

Évről évre növekvő mértékű közpénzből működik, és ennek felhasználásáról el kell tudni számolni. Különösen akkor, ha a növekvő támogatás ellenére öt éve jottányit sem lépett előre a csapat."

Azt is hozzátette, nemcsak közpénzből vásárolnak, hanem közpénzből is fizetik a játékosokat.

Lényegében a '90 előtti szocialista sportmodell alapjait vázolta fel.

A fideszes politikust az borította ki, hogy a Ferencváros ellen megalázó vereséget szenvedtek (15-32), miközben abban reménykedtek, hogy egyre közelebb kerülhetnek a második legjobb magyar csapathoz.

Ehhez van hat légiósuk, magyar válogatottakkal erősítettek, de az előrelépés továbbra is várat magára, ráadásul a nemzetközi kupában (EHF-kupa) nem először esnek úgy ki, hogy itthon 10 góllal nyernek, és ezt a tetemes előnyt elherdálják a visszavágón.