Salamon
12 °C
13 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mindig magyar lesz a Veszprém másodedzője

2018.10.08. 08:45

Ezentúl mindig magyar és a Telekom Veszprém kézilabdacsapatához kötődő szakember lesz a másodedző, mondta a Sport1 Tv-nek a klub ügyvezetője igazgatója.

Csík Zoltán azt mondta, hogy nem nagyon tudnak most kísérletezgetni, vagy a Ljubomir Vranjes kirúgása után győzelemmel bemutatkozó Gulyás István marad az edző, vagy másvalaki érkezik a helyére.

„Egy olyan alapkövet biztosan le fogunk tudni tenni, hogy nem engedi meg a vezetőség, hogy a másodedző innentől kezdve külföldi legyen. Mindenképpen magyarnak kell lennie, és mindenképpen a veszprémi utánpótlás-, vagy a veszprémi edzőgárdából kell, hogy kikerüljön. em Nem engedjük meg, hogy bármelyik nemzet kisajátítsa a kispadot." – mondta Csík.

DBOGI20180929026

Az eddig az utánpótlásnál dolgozó Gulyás azt mondta, hogy szívesen maradna, de tudj, sok megkeresés érkezik a klubhoz.

Egy olyan alapkövet biztosan le fogunk tudni tenni, hogy

nem engedi meg a vezetőség, hogy a másodedző innentől kezdve külföldi legyen. Mindenképpen magyarnak kell lennie, és mindenképpen a veszprémi utánpótlás-, vagy a veszprémi edzőgárdából kell, hogy kikerüljön.