Az év zsákolásai és blokkjai az NBA-ben

2009.08.10. 15:33
Az NBA-szezon jeleneteinek taglalása a két leglátványosabb részéhez érkezett, a szurkolók szavazatai alapján elkészült az év blokkjaiból és zsákolásaiból összeszedett tízes lista. A helyezésekkel nem kell foglalkozni, a látvány a lényeg.

Az NBA-szezon vége óta folyamatosan készítik a legszebb megmozdulásokból összeállított válogatásokat, amelyeket a szurkolók szavazatai alapján szednek össze.

Ezúttal két videót is ajánlunk, az elsőben a 10 legszebb zsákolást, a másodikban a 10 legnagyobb blokkot válogatták össze, szavaztatták meg. A zsákolások között egészen biztosan mindenki más sorrendet állítana fel (a 10. helyezett Nate Robinson 1,75-ös magasságához rak hozzá majdnem egyméternyi súlypontemelkedést), szerencsésebb a helyezéseket figyelmen kívül hagyva gyönyörködni.

A legszebb blokkolások közül LeBron James és Dwight Howard emelkedik ki, de szerepet kap a tavalyi év védőjátékosa, a rájátszást sérülése miatt kihagyó Kevin Garnett is. A dobogón kétszer is szerepel a győztes, a denveri Chris 'Birdman' Andersen.