Rafael
17 °C
30 °C
Index - In English In English Eng

Manu Ginobili lecsapta a denevért

2009.11.01. 17:24 Módosítva: 2009.11.01. 17:24
Egy denevér miatt perceket állt a játék szombat este a San Antonio Spurs-Sacramento Kings mérkőzésen. Végül a Spurs játékosa Manu Ginobili tett róla, hogy ne zavarhassa tovább a denevér a játékot: puszta kézzel lekapta a levegőből.

"Hű, ez elképesztő volt. Ginobili mindig őrült dolgokat csinál" - kommentálta csapattársa produkcióját a 24 pontig jutó Tony Parker.

Az első negyedben vették észre a játékosok, hogy egy denevér berepült a csarnokba, így a mérkőzést leállították, hogy elkaphassák az eltévedt állatot. Már úgy tűnt, hogy elment, ám egy kis idő után ismét a pálya fölött körözött.

Ekkor Ginobili gondolt egyet, és mikor elég közel repült hozzá a denevér, egy jól irányzott mozdulattal egyszerűen lecsapta a földre, majd kivitte a pályáról. A nézők, de még a játékostársak is hatalmas üdvrivalgással fogadták a mutatványt, és a mérkőzés folytatódhatott.

"Ha már nem tudsz többet zsákolni, akkor is be kell kerülni valamivel a hírekbe" - kezdte élménybeszámolóját Ginobili. -"Szóval ez az, amit tettem, megfogtam a denevért. Nem volt olyan nagy dolog".

A találkozót a Spurs nyerte 113-94-re a 24 pontig és hét lepattanóig jutó Tony Parker vezetésével. Ginobili 13 pontot dobott.

A Spurs edzőjének, Gregg Popovichnak is tetszett Ginobili denevéres akciója. "Ez hihetetlen volt így Halloween estéjén. Biztos nem hinném el, hogy ilyen megtörténhet, ha nem láttam volna".

Köszönjük, hogy olvasol minket!

Ha fontos számodra a független sajtó fennmaradása, támogasd az Indexet!