Báder Márton a Szolnoki Olajhoz szerződött

2010.02.08. 12:25 Módosítva: 2010.02.08. 12:25

Két és fél évre a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatához szerződött a korábban évekig külföldön játszó Báder Márton, akivel megerősödve jövőre várhatóan valamelyik nemzetközi kupában is elindul majd a Tisza-parti csapat – jelentette be hétfőn a klub sajtótájékoztatóján az ügyvezető igazgató.

Tóth Zoltán elmondta: a 212 centiméter magas játékos a 25-ös mezszámban lép majd pályára Szolnokon. Reményeik szerint a hétfőn edzésbe álló Báder Márton akár már a szerdai, Falco elleni kupatalálkozón szerepelhet. Ehhez azonban a klubnak még sikerrel kell vennie a játékengedély beszerzéséhez szükséges adminisztratív akadályokat – tette hozzá.

A másfél plusz egy évre aláírt szerződés előzményeiről és következményeiről szólva az ügyvezető úgy fogalmazott: két éve szeretnék Szolnokra csábítani a centert, aki nemzetközi rutinjával segítségére lehet a csapatnak, hogy a Szolnoki Olaj jövőre a nemzetközi kupaporondra is kiléphessen.

Báder Márton legutóbb a 2008-2009-es szezonban a Hemofarm Stada együttesében szerepelt, amellyel bronzérmet szerzett a szerb bajnokságban. Mielőtt 2002-ben külföldre szerződött, Magyarországon a székesfehérvári Albacomp gárdáját erősítette.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Hírek