Hangát 400 ezer euróért vásárolhatják ki

2013.06.11. 21:02

Az Eurohoops és a Solobasket szakportálok információi szerint Hanga Ádám a Manrésából a Caja Laborlahoz igazol. Az első osztályból kieső csapatnál azonban még nem járt le a magyar kosaras szerződése, így a Laboral 400 ezer eurós kivásárlási árat fizet. A hírek szerint Hanga négy évre ír alá. A transzfert egyelőre még nem erősítette meg a kosárlabdázó menedzsmentje.

A Manresa a spanyol liga utolsó helyezettjeként kiesett, így szinte biztos volt, hogy az egész évben remek formában játszó Hanga máshol folytatja. Több csapat, így a Bilbao is és Real Madrid is érdeklődött iránta.

A Laboral rendszeres szereplője az Euroligának, Hangának is előre lépést jelenthet, ha indulhat a legrangosabb európai kupában. A Caja Laboral bejutott a bajnokság rájátszásába, a négy közé jutásért a Gran Canaria ütötte ki. Korábban már háromszor is megnyerte a spanyol bajnokságot, legutóbb 2010-ben.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Biztosítás