Nem emlékezett semmire, elájult az NBA-sztár

2014.05.21. 10:53

Az Indiana Pacers-sztár Paul George elvesztette az eszméletét a Miami Heat elleni főcsoportdöntő második mérkőzésén. Az utolsó negyedben 73-69-re ment az Indiana, amikor George előrevetődött a labdáért, arccal előre esett, a baj abból lett, hogy mögötte Dwayne Wade érkezett, aki a térdével eltalálta ellenfele fejét.

„Azonnal elájultam, ahogy eltalált. Utána minden nagyon homályos volt"

- nyilatkozta később George a történtekről. Szerencsére nem volt sokáig eszméletlen, a pálya szélén megvizsgálták, a rutinkérdésekre is válaszolt, csak a fejét és a térdét fájlalta. Az ütközésről az is sokat elmond, hogy Wade a földön fekve a térdét fájlalta, miután kiütötte a Pacers-kosarast.

Dwyane Wade Collides With Paul George | Heat vs Pacers | May 20, 2014

Az Indianának óriási csapás lenne, ha egy komolyabb agyrázkódás miatt elveszítenék legjobbjukat, George az egész rájátszásban nagy formában volt. Az a szerencse, hogy a következő mérkőzésig még három napjuk van, így ki tudja magát pihenni. 

A szerda hajnali meccs végén a Miami fordítani tudott, az utolsó negyedben LeBron és Wade összesen huszonkét pontot szerzett, a vége 87-83-as Heat-győzelem lett.  

 

Eredmény:

Főcsoportdöntő, Kelet, 2. mérkőzés:

Indiana Pacers-Miami Heat 83-87

A párharc 1-1-re áll és az egyik fél negyedik sikeréig tart.