LeBront felhúzták, de döntős a Miami

2014.05.31. 11:25

A Miami Heat 117-92-re intézte el az Indiana Pacerst az NBA keleti főcsoport-döntőjének hatodik meccsén, LeBron Jamesék így 4-2-es összesítéssel jutottak be a nagydöntőbe. 

A Miami Heat az újabb győzelemmel lett az NBA történetének harmadik olyan csapata, amely zsinórban negyedik alkalommal jutott be a nagydöntőbe, a szombat hajnali mérkőzésen kellett ehhez Chris Bosh és LeBron James remek teljesítménye, 25-25 pontot szerzett a két játékos. A tavalyi döntő legjobbjának választott LeBron ráadásul látványos asszisztokat is kiosztott. 

Látványos passzok LeBron Jamestől

James, aki pályafutása századik playoff-győzelmét szerezte, a mérkőzés után azt mondta, hihetetlen egyéniségekből álló csapatot alkotnak, de bőven van még munka a döntő előtt. A Pacerstől Paul George szerzett huszonkilenc pontot, míg Lance Stephenson megint inkább James provokálásával volt elfoglalva, igaz a heates is belenyúlt egyszer a vendégjátékos arcába.

Lance Stephenson letapizta LeBron James arcát

A Miami Heat ellenfele a San Antonio Spurs–Oklahoma City Thunder győztese lesz, abban a párharcban a Spurs vezet 3-2-re.