Az NBA-sztárok ledöbbentek az új-zélandiak harci táncán

2014.09.03. 08:55

Az új-zélandi rögbicsapathoz hasonlóan a kosárválogatott is előadja világbajnoki meccsei előtt a hakát, ami egy tradicionális maori harci tánc, meg is lett az eredménye.

A kezdés előtt a nagyobb NBA-sztárok, mint például James Harden tátott szájjal nézte végig az egészet, aztán az egész amerikai csapat megtapsolta az előadást.

Annyira azért nem rémültek meg a harci tánctól, a félidőben már biztos előnyük volt, 57-35-re vezettek. A végeredmény 98-71-es győzelem lett, ezzel pedig tovább is mentek a legjobb tizenhatba az amerikaiak, eddigi mindhárom meccsüket magabiztosan húzták be, ahogy az várható volt.

A kedd esti meccsen egyik legjobbjuk megint Anthony Davis volt, aki huszonegy pontot és kilenc lepattanót szerzett, míg az első két mérkőzésen csak küszködő Stephen Curry most dobott tizenkét pontot. Mike Krzyzewski, az amerikaiak edzője az új-zélandiak támadójátékát dicsérte, azt mondta, nem volt egyszerű ilyen nagy emberek ellen védekezni. 

Meglepetésre a litvánok kikaptak az ausztráloktól 82-75-re, a győztes csapatban Joe Ingles tizennyolc pontig és négy asszisztig jutott.