LeBron csak másodhegedűsnek volt jó

2014.12.05. 10:33

Hiába egyértelműen LeBron James a Cleveland Cavaliers legnagyobb játékosa, a csütörtök esti meccs sokkal inkább a jövő egyik ígéretéről, Kyrie Irvingről szólt, aki 37 pontig jutott, ezzel a szezon eddigi legeredményesebb játékosa lett.

Amikor LeBron visszatért a Cavshez, már akkor is mindenki a James-Love-Irving hármasban rejlő lehetőségekről beszélt, pedig akkor még Kevin Love nem is írt alá a clevelandiekhez. Hogy ez a hármas mennyire lehet jó, ha mindannyian formába kerülnek, azt még nem tudjuk, Irving viszont megmutatta a New York Knicks ellen, milyen az, ha ő beindul.

18 dobás elég volt neki ahhoz, hogy 37 pontot szerezzen, ráadásul a meccset eldöntő kosár is az övé volt. Simán elhalványította LeBront a játékával, nézzék csak, miket művelt!

Az Irving-show mellett volt pár szép zsákolás is. Például a már 32 éves Amar'e Stoudemire-é, aki Anderson Varejaót tette helyre ennél a kosárnál.

Persze LeBron sem maradhatott ki a buliból, ő a hajrában mehetett végig – Irving passzából –, hogy aztán elpusztítsa a palánkot a zsákolásával.

LeBron bekeményített a zsákolásnál

A Cleveland 90-87-re nyert idegenben, ezzel sorban már ötödször nyertek, kezdik tehát elkapni a fonalat, de a Golden State Warriorsnak náluk is jobban megy, hiszen ők már 11-ig húzták ki a szériát a New Orleans Pelicans elleni győzelmükkel.

A csütörtöki eredményeket egy helyen erre találják.