Árpád
-2 °C
4 °C

Máris megvan az év legrosszabb zsákolása

2015.01.05. 10:46

Ronnie Price-é, a Los Angeles Lakers kosarasáé lehetett volna az NBA sűrű vasárnapi programjának egyik legszebb jelenete, de ehelyett a szezon és talán a 2015-ös naptári év legnagyobb égését sikerült összehoznia.

Price a harmadik negyedben, 63-50-es hátrányban szerzett labdát az Indiana Pacers ellen, teljesen egyedül vihette a támadást, hiszen a védők méterekkel lemaradva követték, garantálható volt a ziccer. Az irányító jól rá is készült a látványos befejezésre, de amekkorát akart zsákolni, akkora, ha nem nagyobb égés lett belőle.

A hatalmas ugrás közben ugyanis megfeledkezett arról, hogy rendesen a tenyerében tartsa a labdát, amit aztán még a gyűrűre sem sikerült ráhúznia, annyira elrontotta. A Lakersnek végül ebből és a 13 pontos hátrányból is sikerült felállnia és 88-87-re nyert.

Pedig 2006-ban, amikor még a Sacramento Kings játékosa volt, ilyeneket is tudott.

    Eredmények:

  • New York Knicks-Milwaukee Bucks 82-95
  • Cleveland Cavaliers-Dallas Mavericks 90-109
  • Detroit Pistons-Sacramento Kings 114-95
  • Miami Heat-Brooklyn Nets 88-84
  • Phoenix Suns-Toronto Raptors 125-109
  • Los Angeles Lakers-Indiana Pacers 88-87

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?