Látni sem bírják csapatukat a Knicks-fanok

2015.01.09. 10:31

Hiába van a New York Knicks keretében az NBA egyik legjobbja, a most éppen sérült Carmelo Anthony, mégsem megy a csapatnak, ráadásul a hét elején tovább gyengültek, amikor Iman Shumpertet és J.R. Smitht is elcserélték.

A nagyon nem megy annyit jelent, hogy az eddig lejátszott 39 meccsükből csak ötöt tudtak megnyerni, messze az övék a legrosszabb mérleg az NBA-ben, emiatt pedig már a szurkolóik is kezdenek elfordulni tőlük. A csütörtök esti, Houston Rockets ellen 120-96-ra elvesztett mérkőzésen néhány szurkoló papírzacskót húzott a fejére, hogy kifejezzék nemtetszésüket a csapat teljesítménye miatt.

A nagy vereség ellenére azért volt pár szép jelenet a Knicks részéről, például ez a támadás, Cleanthony Early egy remek zsákolással fejezett be.

Csodás alley-oop a Knicks meccsén

A Knicks, ami a gyenge forma miatt idén már csak az újjáépítésre fókuszál, annyira rosszul játszik, hogy az ESPN elkezdte levenni őket a műsoráról, így a február 6-i, Brooklyn Nets elleni városi rangadót sem közvetíti, de több ilyen lépés is várható a csatornától.

A csütörtöki eredmények

Toronto Raptors-Charlotte Hornets 95-103  

New York Knicks-Houston Rockets 96-120  

Portland Trail Blazers-Miami Heat 99-83