Egymásnak esett a 216 és a 213 centis óriás az NBA-ben

2015.03.03. 08:55

A Miami Heat fogadta a Phoenix Sunst az NBA-ben kedd hajnalban, a meccs azért is volt érdekes, mert Goran Dragić két hete érkezett a phoenixiektől a Heathez, volt csapata nem is kímélte, volt bőven feszültség a pályán.

A Heat tizenkét ponttal vezetett a harmadik negyedben, amikor Dragić labdát szerzett, a vendégektől Markieff Morris rohant vele vissza, és a levegőben kilökte a pályáról a nézők közé. A szlovén kosaras elég rosszul ért földet, az ellene szabálytalankodó Morrist kiállították a bírók, hiába sajnálkozott.

Markieff Morris Pushes Goran Dragic - Ejected | Suns vs Heat |

De itt még nem volt vége. Még ebben a negyedben a heates Hassan Whiteside megszerezte a lepattanót a 216 centis Alex Len mellől, majd bezsákolta, de Len közben belenyúlt az arcába. A hazai kosaras nem nagyon igyekezett elkerülni a kontaktot, miközben földet ért, úgyhogy Len berágott, és ellökte ellenfelét. A 213 centi magas Whiteside sem hagyta ennyiben a dolgot, megpróbálta kirántani a Phoenix-kosaras lábát, a birkózás a pályán kívül folytatódott, amíg szét nem szedték őket. Mindkét játékost kiállították.

Hassan Whiteside tackles Alex Len, fight

Whiteside a meccs után elismerte, hogy meg akarta mutatni, nem lehet velük hazai pályán szórakozni, de hülyeség volt ennyire belelovalnia magát. A Heat viszonylag simán nyerte a meccset 115-98-ra. 

Az éjjel derült ki az is, hogy a LeBront Jamest tökön rúgó Houston Rockets-sztár, James Harden egymeccses eltiltást kapott a hétfő hajnali megmozdulásért. 

Eredmények:

Philadelphia 76ers–Toronto Raptors 103–114

Brooklyn Nets–Golden State Warriors 110–108

Miami Heat–Phoenix Suns 115–98

Minnesota Timberwolves–Los Angeles Clippers 105–110

Dallas Mavericks–New Orleans Pelicans 102–93