Árpád
-2 °C
4 °C

Le sem kell forgatni a Space Jam 2-t egy ilyen zsákolás után

2017.02.13. 11:39

Az NBA Görög Szörnye ebben az NBA-szezonban párszor már megmutatta,, hogy ha megindul lendületből, akkor nincsen olyan ember a világon, aki meg tudja állítani, most hétvégén megint olyat zsákolt, ami első látásra trükkfelvételnek tűnhet. 

A Bucksban játszó Giannis Antetokounmpo a félpályánál kapta meg a labdát, előtte ott volt a folyosó, hosszú lábaival lépet kettőt, amivel megvolt a lendület, majd úgy zsákolt a büntetővonal után nem sokkal felugorva, hogy közben a labdát bőven a gyűrű síkja fölött tartotta. 

Érdemes megnézni szegény Pacers-játékosok arcát nézni a zsákolás után, ők is látták, hogy egyszerűen nem tudnak ellene védekezni ilyen helyzetben. 

Már csak az a kérdés, hogy a Space Jam 2 készítői miért nem neki adnak szerepet a készülő filmben, mert az egy fejjel alacsonyabb Michael Jordan húzott meg ilyeneket pályafutása legjobb napjain.

A görög származású Antetokounmpo januárban egy olyan zsákolást mutatott be, amivel szintén nevezhetett volna a zsákolóversenyre, és egyre inkább a modern kori NBA kuriózumaként emlegetik.

A meccset 116-100-ra nyerte a milwaukee-i csapat. 

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?