Le sem kell forgatni a Space Jam 2-t egy ilyen zsákolás után

2017.02.13. 11:39

Az NBA Görög Szörnye ebben az NBA-szezonban párszor már megmutatta,, hogy ha megindul lendületből, akkor nincsen olyan ember a világon, aki meg tudja állítani, most hétvégén megint olyat zsákolt, ami első látásra trükkfelvételnek tűnhet. 

A Bucksban játszó Giannis Antetokounmpo a félpályánál kapta meg a labdát, előtte ott volt a folyosó, hosszú lábaival lépet kettőt, amivel megvolt a lendület, majd úgy zsákolt a büntetővonal után nem sokkal felugorva, hogy közben a labdát bőven a gyűrű síkja fölött tartotta. 

Érdemes megnézni szegény Pacers-játékosok arcát nézni a zsákolás után, ők is látták, hogy egyszerűen nem tudnak ellene védekezni ilyen helyzetben. 

Már csak az a kérdés, hogy a Space Jam 2 készítői miért nem neki adnak szerepet a készülő filmben, mert az egy fejjel alacsonyabb Michael Jordan húzott meg ilyeneket pályafutása legjobb napjain.

A görög származású Antetokounmpo januárban egy olyan zsákolást mutatott be, amivel szintén nevezhetett volna a zsákolóversenyre, és egyre inkább a modern kori NBA kuriózumaként emlegetik.

A meccset 116-100-ra nyerte a milwaukee-i csapat.