Judit
3 °C
7 °C

Az NBA 41 évese viccet csinál az öregedésből

2018.02.14. 07:47

Az egy dolog, hogy a Sacramento Kingsben kosarazó Vince Carter az NBA legidősebb játékosa (három hete töltötte be a negyvenegyediket), de hogy ennyi idősen is képes látványos zsákolásokra, az már csalás.

A 198 centis Carter a Dallas Mavericks elleni szerda hajnali meccsen szerzett labdát egy rossz passz után a félpályánál, aztán megiramodott, és jött a zsákolás, amitől az egész csarnok és csapata kispadja is megőrült.

41 évesen ugyanis nem nagyon szoktak már zsákolgatni az NBA-ben, már aki egyáltalán eljut addig, hogy ennyi idősen még aktív. Ráadásul néhány hete már porig alázott egy huszonévest, akkor is zsákolt. 

A kilencvenes évek óta az NBA-ben kosarazó Carter nemcsak a zsákolásairól, hanem a megújulásairól is híres volt kétévtizedes karrierje során. 

A Cleveland Caveliers zsinórban negyedik meccsét nyerte meg, ezúttal az Oklahoma Cityt verték úgy, hogy LeBron James 37 pontot szerzett. 

Eredmények:

  • Toronto Raptors-Miami Heat 115-112
  • Milwaukee Bucks-Atlanta Hawks 97-92
  • Minnesota Timberwolves-Houston Rockets 108-126
  • Oklahoma City Thunder-Cleveland Cavaliers 112-120
  • Dallas Mavericks-Sacramento Kings 109-114
  • Denver Nuggets-San Antonio Spurs 117-109

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?