Hortenzia, Gergő
-2 °C
8 °C

Mint Magic: félpályás pattintott passz

2018.03.25. 10:48

Az ötszörös bajnok, háromszoros NBA-döntő és alapszakasz MVP, 12-szeres All-Star Magic Johnsonnak volt egy specialitása: ott is meglátta a lyukat az ellenfél játékosai között, ahol más nem is sejtette, hogy van. A legendás irányító ehhez többnyire pattintott asszisztokat vetett be – elég csak megnézni az NBA által készített top tíz Magic-assziszt videóválogatást, amiben hat is pattintott labdából jön –, és most őt másolta a Philadelphia 76ers irányítója, Ben Simmons.

Simmons a Minnesota Timberwolves elleni 120-108-as győzelem alatt vetette be nem egyszerűen a pattintott passzt, hanem a (a majdnem) félpályás pattintott passzt. Sajnos csak passz, és nem assziszt lett, mert Dario Saricot csúnyán leütközték a palánk alatt, úgyhogy végül a horvát a büntetővonalról dobhatott.

Érdemes megnézni az ismétléseket is, nem nagy hely volt, amit Simmons kiszúrt. A meccsen egyébként tripla-duplát ért el, 15 pontja, 12 lepattanója és 13 asszisztja volt.

Eredmények

  • Minnesota Timberwolves-Philadelphia 76ers 108-120
  • Chicago Bulls-Detroit Pistons 95-117
  • Phoenix Suns-Orlando Magic 99-105
  • New Orleans Pelicans-Houston Rockets 91-114
  • Los Angeles Lakers-Memphis Grizzlies 100-93
  • Charlotte Hornets-Dallas Mavericks 102-98

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?