Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Brutális kiütéssel tért vissza az életbe LeBron és a Cavs

063 960266140
2018.05.20. 08:08

Otthon ugyan elhúzott 2-0-ra a Boston Celtics az NBA-rájátszás keleti főcsoportdöntőjében a tavalyi döntő Cleveland Cavaliers ellen, de várható volt, hogy Clevelandben dől majd csak el, mennyire lesz sima a párharc, az eddigi playoffmeccseken ugyanis nem ment valami jól a Bostonnak. Ez a tendencia most sem változott,

LeBronék 30 pontos különbséggel verték agyon a Celticset, és így 2-1-re szépítettek a párharcban.

A kulcs a Cleveland rettentő erős kezdése volt, szinte azonnal állva hagyták a Boston, az első negyed közepére 15 pontos előnyt szedtek össze, és innen már nem is engedték ki a kezükből a vezető szerepet. LeBron James az elején teljes erővel cipelte hátán csapatát, a végére viszont, amikor már kezdett eldőlni, visszavett kicsit, és többet irányított. Végül 27 ponttal és 12 asszisztal zárt, ennek is köszönhető, hogy a Cleveland kezdőötöséből mindenki legalább 10 pontig jutott a meccsen.

Az sem ártott, hogy rengeteget javultak hárompontosokban – az első meccs első félidejében volt, hogy sorban 14 triplából egy sem ment be, a második meccs második felében 17-ből 3-as hullámvölgyük volt, erre otthon 34 hárompontos kísérletből 17 bement.

Folytatás magyar idő szerint kedd hajnalban a negyedik meccsel, Clevelandben.

NBA, keleti főcsoportdöntő, harmadik mérkőzés

  • Boston Celtics-Cleveland Cavaliers 86-116
  • A négy nyert meccsig tartó párharcban a Boston vezet 2-1-re