Lukács
9 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

46 pontos fordítással mentett hetedik meccsre a Warriors

2018.05.27. 08:29

A keleti után a nyugati főcsoportdöntő is a hetedik meccsen dől majd el az NBA-ben, miután szombat este a címvédő Golden State Warriors újabb súlyos vereséget mért a sérülés miatt második legjobb játékosa, Chris Paul nélkül felálló Houston Rocketsra.

Pedig a Rockets nem kezdett rosszul, sőt, az első negyed végén még 17 ponttal vezettek, de a szünetre is maradt 10 pont előnyük, csakhogy a második félidőben teljesen összeomlottak, és összesen 25 pontig jutottak csak 24 perc alatt, miközben a Warriors 64 pontot szórt, vagyis a 17 pontos hátrányukat szép lassan 29 pontos előnnyé fordították meg.

A címvédő Golden State leginkább Stephen Curryre és Klay Thompsonra épített, előbbi 33, utóbbi 35 pontot dobott a meccsen, de Draymond Green is nagyon odatette magát 5 blokkal, 10 lepattanóval és 9 assziszttal.

A hetedik, mindent eldöntő meccset magyar idő szerint kedd hajnalban Houstonban játsszák.

NBA, nyugati főcsoportdöntő, hatodik meccs

Houston Rockets-Golden State Warriors 86-115

A négy győzelemig tartó párharc állása 3-3