Teréz
5 °C
23 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tényleg kell nekünk negyedjére is ugyanaz a döntő?

nba finals 16x9
2018.05.31. 21:21

Véget értek a konferenciadöntők az NBA-ben, és ugyan mindkét összecsapás hét mérkőzésre kényszerült, végül ugyanúgy a Cleveland Cavaliers játssza a döntőt a Golden State Warriors ellen, ahogy az előző három idényben is.

Éppen ezért készítettünk egy új Sportcast-adást arról, hogy mi volt a baj a Houston Rockets és Boston Celtics esetén, mennyi esélye van egyáltalán a LeBron James-korszak leggyengébb Clevelandjének a még mindig bombaerős Golden State ellen. Nem túl sok.

Ezen kívül kicsit elemezzük, hogy mi várhat ránk a következő szezonban, tényleg ki lehet-e mondani, hogy Michael Jordan után a zsinórban nyolcadik döntőjét játszó LeBron James minden idők második legjobb kosarasa, illetve természetesen azt sem hagyjuk ki, hogy idén nagy valószínűséggel egy szlovén tinédzser lehet a draft első számú kiválasztottja.

Magyar idő szerint péntek hajnalban indul a 2018-as NBA-döntő.

Tényleg kell nekünk negyedjére is ugyanaz a döntő?

Sportcast 0. epizód
0:00:00 / 0:49:08