Előd
8 °C
17 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Hősként ünnepelték a korábbi NBA-bajnokot, pár nap múlva lelépett

2018.10.06. 14:08 Módosítva: 2018-10-06 14:25:37

Egészen hihetetlen sztori látott napvilágot Horvátországból szombaton a Boston Celtics csapatával korábban bajnokságot is nyerő Glen "Big Baby" Davis főszereplésével. A center múlt vasárnap, három éves kihagyás után újra belevágott a profi kosárlabdába a jóindulattal is középszerű KK Zadar csapatánál, szombaton azonban már le is lépett a csapattól – írja a sportklub.hr.

Davis ugyan sokat kihagyott –bár az Ice Cube által alapított BIG3 nevű, többnyire kiöregedett NBA-játékosokból verbuvált 3x3-as ligában játszott az előző szezonban–, de ez sem akadályozta meg a Tornado Zadar nevű szurkolói csoportosulást abban, hogy hősként ünnepeljék az érkezésekor: a horvát lapok leírásai alapján fáklyákkal és dallal fogadták a játékost.

Most nagyon úgy tűnik, hogy mégsem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a horvát sajtó egybehangzóan állítja, hogy

mindössze egy edzés, és nulla lejátszott meccs után ott is hagyta a csapatot, és visszarepült Amerikába.

A klub szóvivője egyébként egy szűkszavú nyilatkozatban azt mondta, hogy Davis nem repült el, továbbra is Horvátországban van, de ennél többet senkinek nem sikerült kinyernie a csapattól.

Egyes források szerint a nosztalgia állhat a háttérben, mások arról írnak, hogy Davis elronthatta a gyomrát, de mindenesetre az egyelőre biztosnak tűnik, hogy a 32 éves center nem lép majd pályára szombat délután a Cedevita Zagreb ellen a bajnokságban.

Nincs másik valóság, nincs másik Index.
Támogasd a fennmaradásunkat!

https://index.hu/tamogatas