Hősként ünnepelték a korábbi NBA-bajnokot, pár nap múlva lelépett

2018.10.06. 14:08 Módosítva: 2018.10.06. 14:25

Egészen hihetetlen sztori látott napvilágot Horvátországból szombaton a Boston Celtics csapatával korábban bajnokságot is nyerő Glen "Big Baby" Davis főszereplésével. A center múlt vasárnap, három éves kihagyás után újra belevágott a profi kosárlabdába a jóindulattal is középszerű KK Zadar csapatánál, szombaton azonban már le is lépett a csapattól – írja a sportklub.hr.

Davis ugyan sokat kihagyott –bár az Ice Cube által alapított BIG3 nevű, többnyire kiöregedett NBA-játékosokból verbuvált 3x3-as ligában játszott az előző szezonban–, de ez sem akadályozta meg a Tornado Zadar nevű szurkolói csoportosulást abban, hogy hősként ünnepeljék az érkezésekor: a horvát lapok leírásai alapján fáklyákkal és dallal fogadták a játékost.

Most nagyon úgy tűnik, hogy mégsem fogja beváltani a hozzá fűzött reményeket, ugyanis a horvát sajtó egybehangzóan állítja, hogy

mindössze egy edzés, és nulla lejátszott meccs után ott is hagyta a csapatot, és visszarepült Amerikába.

A klub szóvivője egyébként egy szűkszavú nyilatkozatban azt mondta, hogy Davis nem repült el, továbbra is Horvátországban van, de ennél többet senkinek nem sikerült kinyernie a csapattól.

Egyes források szerint a nosztalgia állhat a háttérben, mások arról írnak, hogy Davis elronthatta a gyomrát, de mindenesetre az egyelőre biztosnak tűnik, hogy a 32 éves center nem lép majd pályára szombat délután a Cedevita Zagreb ellen a bajnokságban.

Köszönjük, hogy minket olvasol minden nap!

Ha szeretnél még sokáig sok ilyen, vagy még jobb cikket olvasni az Indexen, ha szeretnéd, ha még lenne független, nagy elérésű sajtó Magyarországon, amit vidéken és a határon túl is olvasnak, akkor támogasd az Indexet!

Tudj meg többet az Index támogatói kampányáról!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?