Emma
-2 °C
6 °C

Tényleg elszakadt Kevin Durant Achillese, már meg is műtötték

2019.06.12. 22:28 Módosítva: 2019.06.12. 22:41

A Golden State Warriors idegenben, kiélezett meccsen győzte le a Toronto Raptorst az NBA nagydöntőjének ötödik meccsén hétfő este, de ismét elvesztette visszatérő sztárját, Kevin Durantet. A kiscsatár szerdán Instagramon igazolta az első félelmeket, azt írta, tényleg elszakad az Achilles-ina, és már egy műtéten is átesett.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

What’s good everybody I wanted to update you all: I did rupture my Achilles. Surgery was today and it was a success, EASY MONEY My road back starts now! I got my family and my loved ones by my side and we truly appreciate all the messages and support people have sent our way. Like I said Monday, I'm hurting deeply, but I'm OK. Basketball is my biggest love and I wanted to be out there that night because that’s what I do. I wanted to help my teammates on our quest for the three peat. Its just the way things go in this game and I'm proud that I gave it all I physically could, and I'm proud my brothers got the W. It's going to be a journey but I'm built for this. I’m a hooper I know my brothers can get this Game 6, and I will be cheering with dub nation while they do it.

35 (@easymoneysniper) által megosztott bejegyzés,

Durant bejegyzésében kiemelte, imád kosarazni, az ötödik meccsen pedig mindenképpen ott akart lenni, mert ez a dolga, és mert segíteni akart a csapattársainak a sorozatban harmadik bajnoki cím elnyerésében. Mint írta, büszke, hogy mindent megtett, hogy a testvérei megnyerték a meccset, és tudja, hogy a hatodikat is be tudják húzni.

A sérülésével kapcsolatban azt írta, nagy út vár rá, de ő erre lett teremtve, vagyis egyelőre látszólag optimistának tűnik. Azt egyelőre nem tudni, hogy Durant mikorra épülhet fel, de a sérülésből kiindulva a következő szezon vége előtt nem tűnik reálisnak a pályára lépése.