Karambolozott, aztán cserbenhagyta a terhes nőt a világ legjobb bunyósa

460563040
2015.04.27. 16:21

Nagyon úgy tűnik, megszületett az MMA Mike Tysonja: Jon Jones poétikusan ifjú korban nyerte el a UFC félnehézsúlyú világbajnoki övét, elképesztő könnyedséggel verte végig az összes kihívóját, és 27 évesen már sokan – és joggal – minden idők legjobb MMA-bunyósának tartják. De az üstökösszerű felfutás mellett mindig ott volt egyfajta hányavetiség, ami beárnyékolta sportsikereit: pár éve részegen belehajtott egy oszlopba, idén januárban pedig doppingteszten kokaint találtak a szervezetében

Mindez azonban szinte semmi, mert Jones most került a legnagyobb zűrbe: vasárnap az Új Mexikó állambeli Albuquerque-ben karambolozott, és hiába ő volt a felelős, elhajtott a helyszínről. Ez amúgy sem túl tisztességes, de az ügy még csúnyább, ha hozzávesszük, a megzúzott autót egy terhes nő vezette – még szerencse, hogy nem lett komolyabb baja. 

A helyi rendőrség a baleset után hamar azonosította Jonest, de egyenlőre nem találják. Ennek ellenére a hatóságok nagyon óvatosan nyilatkoznak: tagadják, hogy le akarnák tartóztatni, inkább csak ki akarják kérdezni a körülményekről. A Jones viselt dolgain csámcsogó internetes fórumok persze órák alatt kapnak fel, majd dobnak különböző híreszteléseket – így például azt, hogy Jones kocsijában a rendőrök kokainnyomokat találtak.

És ha lehet még a rendőrségnél is óvatosabb nyilatkozik az Ultimate Fighting Championship, amelynek óriási csapást jelentene, ha balhéja miatt le kéne fújni az Anthony Johnson elleni meccset. A UFC ezért közleményében cáfolta, hogy törölték volna Jones soron következő bunyóját, és leszögezték, hogy állásfoglalás helyett inkább figyelik a fejleményeket. 

Ebben a cikkben a téma érzékenysége miatt nem tartjuk etikusnak reklámok elhelyezését.
Részletes tájékoztatást az Indamedia Csoport márkabiztonsági nyilatkozatában talál.

Indamedia Csoport