Nándor
8 °C
19 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Tötrénelimi siker a Karate1 Premier League-ben

2016.04.18. 09:32

Megszületett a Karate1 Premier League első felnőtt magyar érme a formagyakorlat versenyszámban: a sportág legrangosabb sorozatának ausztriai állomásán Koch Szabolcs férfi egyéni katában a harmadik helyen végzett, írta az MTI.

A 82 fős salzburgi mezőnyben a Sporting Budo húszéves karatésa négy győzelem után csupán a döntőbe jutásért kapott ki. A harmadik helyért a fiatal magyar versenyzőnek ismét sikerült nyernie, ezzel megszerezte a bronzérmet - a hazai szövetség hétfői tájékoztatása szerint.

Formagyakorlatban a 2011-ben életre hívott Karate1 Premier League-sorozatban - amely a világ- és kontinensbajnokságok után a legnagyobb és legszínvonalasabb versenyeket fogja össze - ez az első magyar dobogós helyezés.

Az eredmény Koch Szabolcs pályafutásának második nagy sikere: korábban ő nyerte az első magyar Eb-érmet katában, amikor a 2014-es korosztályos Európa-bajnokságon a juniorok között szintén bronzérmes lett.