Bekattant a jiu-jitsu-világbajnok, a nézőket kezdte csépelni

2019.02.25. 14:22

A brazil dzsúdzsucu (jiu-jitsu) világbajnokának, Erberth Santosnak nem volt elég a bunyó a küzdőtéren, sérüléséből látványosan felépülve a közönségben is talált magának ellenfelet.

Santos a Sao Pauló-i gálán egy másik szervezet világbajnokával, Felipe Penával küzdött. Santos gyors győzelmet ígért, de ez nem jött össze neki. Alig kezdődött meg a küzdelem, Pena egyik akciója után Santos térdsérülést jelzett.

Emiatt az orvos be is jött a küzdőtérre, de esélye sem volt arra, hogy megvizsgálja Santost, mert az hirtelen felpattant, és kirohant a nézőtérre. Ott több embernek is nekiment, sprintben is üldözött egy neki beszóló nézőt, akit aztán el is kapott. A feldühödött Santost alig lehetett leállítani, nem volt könnyű leszedni az áldozatairól, akik között a hírek szerint volt Pena csapatához tartozó harcművész is. A tömegjelenetbe Pena is bekapcsolódott, ő is próbálta lefogni Santost.

Néhány perc után aztán kivezették a bekattanó bajnokot, a meccset pedig Penának adták.

Santos eltiltják majd a BJJ Stars eseményeiről. A gála promótere, Fernando Lopes azt nyilatkozta, hogy egy fekete öves harcosnak, mindig fekete övesként kell viselkednie, nem pedig úgy, mint egy utcai harcosnak.