Konstantin
EUR 384,12 Ft
USD 364,25 Ft
14 °C
28 °C

Újabb sztárbokszolóval küzdhet meg Conor McGregor

2020.09.28. 15:16

Hiába dagad a botrány, Conor McGregor kedvét ez sem szegi. Ahogyan az sem befolyásolja, hogy már visszavonult a küzdősportoktól. Újabb nagyszabású mérkőzést szervez, ráadásul nem ketrecbe, hanem a ringbe térne vissza – írja a The Guardian.

A 32 éves korábbi UFC-bajnok számára nem ismeretlen közeg a szorító, hiszen 2017-ben már bokszolt Floyd Mayweather ellen. A rendkívül megosztó összecsapást végül az amerikai bokszlegenda nyerte, megőrizve ezzel veretlen mérlegét.

Ezúttal a hat súlycsoportban is világbajnok Manny Pacquiaóval mérné össze az erejét, vélhetően hasonlóan nagy gázsiért, mint amilyet három éve kapott – akkor sajtóhírek szerint 70 millió dollár ütötte a markát.

Pacquiao azonban nem tartaná meg a felé befolyó pénzösszeget, inkább a hazájában élő koronavírus-fertőzötteket támogatná. A vélt összecsapásnak még nincs időpontja, McGregor Twitter-oldalán mindössze annyit írt:

legközelebb Pacquiaóval bokszolok a Közel-Keleten.

A Fülöp-szigeteki ökölvívó stábja szerint folynak a tárgyalások.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek