Gál
6 °C
22 °C

Néha úgy érzed, mintha két valóság létezne?

Több infó

Támogasd a független újságírást, támogasd az Indexet!

Nincs másik olyan, nagy elérésű online közéleti médiatermék, mint az Index, amely független, kiegyensúlyozott hírszolgáltatásra és a valóság minél sokoldalúbb bemutatására törekszik. Ha azt szeretnéd, hogy még sokáig veled legyünk, akkor támogass minket!

Milyen rendszerességgel szeretnél támogatni minket?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Mekkora összeget tudsz erre szánni?

Már az edzésen áldozatot követelt a leghalálosabb motorverseny

2018.05.31. 11:29

Már az edzésnapon tragédia történt a világ legveszélyesebb motorversenyén, az Isle of Man TT-n, ahol Dan Kneen vesztette életét egy balesetben. Ezzel ő lett a verseny 256. versenyzője, aki a pályán vesztette életét.

A 30 éves Kneen a szerdai edzésen, a 60,4 km-es pálya churchtowni szakaszán bukott az első körét teljesítve, alig 10 perccel az edzés megkezdése után. A versenyen 2008 óta induló Superbike-versenyző a baleset helyszínén azonnal életét vesztette.

DeeKpMGW0AEvVyc
Fotó: IOMTT

A baleset után ugyanott egyből újabb szerencsétlenség történt, ugyanis Kneen balesetében kigyulladt egy fa, egy versenyző pedig a tűz eloltására érkező szervízkocsinak ütközött, őt helikopterrel szállították kórházba. Állapotáról szerda óta nincs friss információ, és a nevét sem hozták nyilvánosságra a verseny szervezői.