Bernát, Felícia
EUR 385,00 Ft
USD 363,99 Ft
8 °C
30 °C

A kilencszeres ralivilágbajnok csapata is kiszállt a WTCR-ből

2020.01.31. 13:09

A Sebastien Loeb Racing nevű csapat bejelentette, hogy kiszállt a túraautó-világkupából (WTCR), a 2020-as szezonban már nem lesznek jelen, írja a Touringcartimes.

A kilencszeres ralivilágbajnok csapatának döntése részben érthető, hiszen a beszállítójuk, a Volkswagen már korábban bejelentette, hogy elhagyja a WTCR-t és már csak elektromos sorozatokra koncentrál.

A csapat négy Volkswagen Golf GTI TCR-rel versenyzett a tavalyi idényben, Johan Kristoffersson, Rob Huff, Medhi Bennani és Benjamin Leuchter voltak a pilóták. A legjobban Kristofersson szerepelt, összetettben ötödik lett, és megnyerte a szezonzáró sepangi futamot.

A korábbi spekulációk még arról szóltak, hogy Bennanit mindenképpen megtartva és új beszállítót keresve a Sebastien Loeb Racing marad a WTCR-ben, de inkább egy másik túraautó-sorozatot választanak majd, hogy melyiket, arról egyelőre nem döntöttek.

A WTCR mezőnye egyelőre fogy, két márka, a Volkswagen és az Audi már kiszállt, és az Alfa Romeo is elhagyhatja a sorozatot.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek