Kikaptunk, de van egy szelfim Messivel

2015.06.21. 09:38

Az argentin válogatott szombat este Jamaicával meccselt a Copa America csoportkörében, Messiék már továbbmentek, a jamaicaiak már kiestek, szóval nem volt tétje a mérkőzésnek, így az is belefért, hogy az egyik jamaicai a századik válogatott meccsét ünneplő Messivel szelfizzen. 

Az 1-0-s argentin győzelem után a norvég Valerangában futballozó Deshorn Brown rohant oda a Barcelona-sztárhoz egy telefonnal, hogy közös képet készíthessen vele. Az argentin sztár vette a lapot, és összeállt Brownnal egy fotóra, aztán vigyorogva ment tovább. 

Brown instagramjára töltötte fel a képet, azzal az üzenettel, hogy nem olyan eredményt értek el, amilyet szerettek volna, de legalább találkozhatott a világ legjobb futballistájával, és nagyszerű érzés volt ellene játszani. Sok sikert is kívánt Argentínának a Copa América folytatására.

Brown amúgy nagy szelfigyűjtő a pályán, a tornán már a PSG-s uruguayi csatárral, Edinson Cavanival is összeállt egy képre.

Az argentinok győztes gólját amúgy Higuaín szerezte még a 11 percben, de minden a jubiláló Messiről szólt, a szintén argentin Atlético Madrid-edző, Diego Simeone például azt mondta, hogy a Barcelona-sztárhoz hasonló képességekkel rendelkező játékos egyszerűen nincs most a világon.