A szponzora nem tudja, hol véd a világ egyik legjobb kapusa

2016.01.21. 11:02

Az Adidas hülyét csinált magából, Petr Čechnek új kapuskesztyűket küldött, csak éppen arról feledkezett meg, hogy a játékos már nem a Chelsea-ben, hanem az Arsenalban véd.

A 33 éves Čech neve szinte összefort a Chelsea-vel, hiszen 11 szezont húzott le a klubnál. Tavaly azonban egyre kevesebb lehetőséget kapott, és ezért eligazolt. Elég nagy szenzációt keltett, hogy nyáron az Arsenalhoz ment, éppen ezért fura, hogy az adidashoz ez nem jutott el, és az azóta semt tűnt fel nekik a klubváltás.

„Volt néhány mosoly és beszólás, amikor Petr kesztyűi itt bukkantak fel, de már jeleztük, visszakapják, amilyen hamar csak lehet" – mondta a Telegraphnak egy meg nem nevezett forrás a Chelsea-tól.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Hírek