15 másodpercben még nem alázták meg jobban a kosárlabdát

2016.01.30. 08:27

Két dolgot tudtam az alábbi videó megnézése előtt a grúz kosárlabdáról: hogy létezik, és hogy az egyetlen jelenlegi grúz NBA-játékost, Zaza Pachuliát a tréfás amerikai szurkolók majdnem beszavazták az NBA All Star-csapatba pusztán trollkodásból.

Aztán megnéztem egy 15 másodperces jelenetet a grúz bajnokság All Star-meccséből (a Reddit tanúsága szerint legalábbis az, amit az is alátámaszt, hogy a játékosok a klubjaik mezében játszanak), és így már azt is tudom, hogy nincs szórakoztatóbb dolog a grúz kosárlabdánál.

Nyilván egy tét nélküli meccsen kell elkezdeni az alley oopokat gyakorolni, csak hát nem olyan játékosokkal kellene erőltetni, akik még a gyűrűig sem tudnak felugrani, mert annak ez lesz a vége.

Az egyetlen elfogadható magyarázatnak azt tudnám elfogadni, hogy tökéletes trollkodásnak szánták az egészet, és az volt a céljuk, hogy 25 másodpercről 15 másodpercre javítsák a kosárlabda romba döntésének világrekordját, amit még Kansas és a Texas Tech egyetemi csapatai csapatai állítottak fel január elején.