Pacquiao otrombán buzizott, majd bocsánatot kért

2016.02.16. 19:05

Manny Pacquiao bokszkarrierjének vége, most a Fülöp-szigeteken politikai babérokra tör, és ehhez igazítva az agyát, máris botrányos kijelentést tett. Szerinte a homoszexuálisok rosszabbak mint az állatok.

Manny tavaly tavasszal Floyd Mayweather ellen kikapott, hogy újra visszatér-e a ringbe, még kérdéses. Mindenesetre a Fülöp-szigeteki parlamenti választásokon megméretteti magát, szenátor szeretne lenni, és egy helyi tévének azt mondta, 

Ez közismert dolog. Láttál már azonos nemű állatokat párzani? Az állatok jobbak, meg tudnak különböztetni nőket és férfiakat. Ha egy férfi férfival, egy nő nővel párosodik, rosszabbak mint az állatok.

Azonnal bojkottra szólítottak fel a politikusnak állt bokszoló ellen, aki aztán előbb egy képet posztolt az Instagramjára, amelyben a Bibliára és az istenre hivatkozott, de az egyre növekvő felháborodás hatására aztán kénytelen volt bocsánatot kérni.

„Elnézést kérek, hogy az állatokhoz hasonlítottam a homoszexuálisokat. Kérem, bocsássanak meg, akiket megsértettem. Még mindig kiállok a hitem mellett, hogy ellene vagyok az azonos neműek házasságának, amit a Biblia is ír, de nem ítélem el az LMBT-közösséget Szeretlek titeket az úr szeretetével. Isten óvjon mindannyiunkat és imádkozni fogok értük is”.