Micsoda luxusban él Dzsudzsák!

2017.04.05. 08:56

Dzsudzsák Balázs a legtöbbet kereső magyar futballista Magyarországon, és ahol mindezt biztosítják neki, az az Egyesült Arab Emirátusok, ahova a nyáron tette át székhelyét. Az Emírségek első osztályú csapatánál, az al-Vahdában játszik, márciusban a hónap legjobbjának választották, de hogy ilyen állapotban van, az annak is köszönhető, hogy nem egy teveszaros kunyhóból kell a világ végéről edzésre járnia, az Álomutazó.hu bemutatta, hogyan él a legtöbbre taksált magyar focista.

Dzsudzsák „az Arab-öböl vízére gyönyörű kilátást nyújtó Four Seasons Hotel Abu Dhabi Al Maryah Island 5 csillagos szuper luxus szállodát” is magában foglaló 34 emeletes üvegtoronyban lakik. A szállodát egy éve adták át és 13 emeletet foglal el, a többi rezidencia.

Dzsudzsák meg is szólal a cikkben.

Mint elmondta az Álomutazóknak, több apartmant is megnézett Abu Dzabiban, és a Four Seasons tetszett neki a legjobban. Nem csoda, minden luxust kielégít.

Külön öröm számomra, hogy fantasztikusak itt a szolgáltatások, s van egy kis teraszom is, vagyis nincs lezárva minden, mint más felhőkarcolók esetében, s így friss levegő áramlik a lakásba.

A cikkben szó esik arról is, hogy Dzsudzsák bérelt autóval jár. És hogy ezt sofőr parkolja le neki az ingyenes parkolóban. És még nincs vége: a lap által szerénynek és kedvesnek titulált labdarúgó gyakran ücsörög  a medencében, amelyből „a városra és a vízre nyílik panorámás kilátás”, és gyakran használja a díjmentes Wifit, hívja fel a figyelmet a külön szolgáltatásra a lap.

Ha pedig „finom falatokra vágyik, többek között invitálja a Butcher&Still steakhouse, a Café Milano, valamint a Zsa Zsa koktélbár – mindegyik nagy terasszal és egyes helyeken privát étkezőtermekkel”.

Thank you My Friend for amazing lunch and wish u good luck with new project in Abu Dhabi👌👏🔝 @nusr_et

Dzsudzsak Balazs (@balazsdzsudzsak7) által megosztott bejegyzés,

Az is kiderült az írásból, hogy a „legközelebbi légikikötő az Abu Dhabi nemzetközi repülőtér, ami 27 km-re van a szállodától, ez fontos Dzsudzsák Balázsnak, hiszen sokat utazik.”