Lőcsön ragadta Lipták a Vasas védőjét?

2017.05.02. 11:25 Módosítva: 2017.05.02. 12:27

Aki esetleg lemaradt volna róla, szombaton majdnem véget ért Kassai Viktor impozáns karrierje, mivel Lipták Zoltán igen közel állt hozzá, hogy agyoncsapja a híres játékvezetőt. Kassai ugyanis kiállította a válogatott védőt, miután az a képsorok tanulsága szerint érzékeny helyen bántalmazta ellenfelét.

A megannyi drámát hozó hétvégi forduló egyik legforróbb meccse a DVTK-Vasas találkozó volt, amit végül az emberhátrányban játszó, és kiesés ellen küzdő hazai csapat nyert meg a bajnoki címre hajtó angyalföldiek ellen.

A meccs legemlékezetesebb jelenete nem a futball szebbik oldaláról szólt. A főszereplője Lipták Zoltán, a Diósgyőr csapatkapitánya, Felix Burmeister, a Vasas védője és Kassai Viktor, a meccs játékvezetője volt.

A két védő egy pontrúgás elvégzésére várva akadt egymásba. A német vélhetően súgott valamit Liptáknak, amitől az annyira begerjedt, hogy nem bírt uralkodni magán, és keze suttyomban ellenfele intim zónájához tévedt, ahol egy kicsit elbabrált azzal, amit talált. Finoman szólva.

Kevésbé finoman úgy is mondhatnánk, hogy sunyin pöcsön markolta ellenfelét. Utána pedig nemcsak, hogy rohadtul meg volt lepve, amiért Kassai kiszúrta a dolgot, hanem elborult aggyal neki akart menni a játékvezetőnek.

A Borsnak egyébként Lipták képes volt azt mondani, hogy az esetnél csak az ellenfele mezét fogta meg, ami kristálytiszta hazugság. Ami pedig a Burmeister ivarszerve elleni támadást illeti, a következő indoklással tagadta a dolgot:

De kérem, nekem feleségem van, nem akarok én a nadrágjában matatni.

Hát, elég furcsa elképzelései vannak Liptáknak a szexről, de ez már az ő dolga. Azt viszont, hogy mi történt valójában, mindenki eldöntheti maga:

Lipták nyúlkál

Megfogta Lipták Burmeister lőcsét?

Ami Burmeistert illeti, a Vasas védője az NB I. hecckirálya. Idén már kiállították róla Halmosi Pétert (aki Mészöly Géza szerint csak maga elé köpött, ő meg belefutott), illetve az újpesti Diarrát egy kupameccs után, akit az öltözőfolyosón cukkolt fel annyira, hogy az nekiment, és ezért egy találkozóról eltiltották.