Futballforradalom Angliában: itt a gatyacsere

2017.11.08. 16:22

Érdekes, bár inkább bizarr jelenetet örökített meg a vasárnapi Manchester City-Arsenal meccs után a City tunnelkamerája: a hazaiaktól David Silva shortot cserélt Laurent Koscielny-vel, a vendégek középhátvédjével.

A City csak kedd este tette ki Youtube-ra, mit örökített meg kamerája ott, ahová már a tévékamerák sem mehetnek be. A felvételen érkezik a világbajnok David Silva mellette a francia válogatott védővel és egy-egy Arsenal-, illetve City-mezzel a kezükben.

Továbbhaladnak, az operatőrt nem is érdeklik már, aztán hirtelen mégis fordul a kamera, és elkapja az alsónadrágos Koscielnyt, ahogy átnyújtja a meccsgatyáját a David Silvának. Utóbbit is láthatjuk aztán alsóban, amikor egy másik kamera felveszi, amint eltűnik az öltözőben.

Mit csinálnak a gatyákkal?

Pár hete a tottenhamas Harry Kane révedezett róla, hogy Cristiano Ronaldóval cserélhetett mezt a Bernabeu-ban, azt mondta, ő bekeretezteti a portugálét, hogy az mit csinál az övével, majd eldönti. Egyrészt ez most már elég snasszul hangzik, másrészt itt duplán az a kérdés: mihez kezdett David Silva és Koscielny a másik gatyájával?