Ivó, Milán
EUR 384,55 Ft
USD 363,09 Ft
5 °C
26 °C

Osztrák sísztár a magyar snowboardversenyen

2012.01.09. 12:06

Jubileumhoz érkezett a magyar rendezésű Volvo-K2 Kupa sí- és snowboardverseny: január 13-15. között tizedszer rendezik meg a Magyar Kupasorozat állomását az ausztriai Murauban. A verseny az igazoltak mellett az amatőröknek, gyermekeknek, mozgássérült sportolóknak is biztosít lehetőséget a 2015-ös snowboard-vb helyszínén. Az esemény sztárvendége az osztrák alpesi világkupa-sztár, Hans Grugger lesz.

A síszámok között műlesiklás, óriásműlesiklás és paralel szlalom; a snowboard-programok között paralel slalom, freestyle és slopestyle – utóbbi először a 2014-es téli olimpián fog szerepelni – futamok szerepelnek. A szervezők a gyermekektől a masterig minden korosztályban megversenyeztetik a jelentkezőket.

Az idei első kupafutamon, vasárnap ismét megrendezik a népszerű játékos csapatversenyt, a MuMuS-t. Ezen a versenyen minden a csapatról és a rögtönzött trükkökről szól, amelyeket egy szerencsekerék segítségével sorsolnak ki. Ha valaki nem jól teljesíti a feladatot, kap egy betűt a MuMuS szóból, öt összegyűjtött betű után pedig kiesik a játékból. A legkevesebb hibapontot gyűjtő csapat lesz a győztes.

A versenyre nevezni  a www.skiing.hu-n lehet.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Vennék
  • Biztosítás