Karácsonykor bezár az eplényi síaréna a meleg miatt

2012.12.24. 18:38

Karácsonykor bezár az eplényi síaréna a sípályák állapotának megőrzése érdekében - közölte az MTI-vel a Nordica Síaréna marketingvezetője hétfőn.

Ebele Bálint tájékoztatása szerint hétfőn a pályákat 50-55 centiméter hó borította, sokan el is látogattak az eplényi sícentrumba. Tekintettel azonban az ünnepekre ígért meleg időjárásra, karácsony mindkét napján zárva lesz a síaréna, mert szeretnék a pályákat a lehető legjobb állapotban megőrizni, "hogy a karácsonyi pihenő után minél jobb élményt nyújtsanak."

Csütörtöktől vasárnapig mindennap reggel kilenctől este kilencig várja a síelőket az eplényi síaréna. Üzemelni fog a Szent Sólyom négyüléses felvonó, és több pályát hóágyúznak is. A jelenlegi hóréteg vastag, így minden bizonnyal elég hó marad belőle a karácsonyi melegek után is ahhoz, hogy kiválóan lehessen síelni a pályákon - reméli Ebele Bálint.

December 30-án a snowboardozás világnapja alkalmából megrendezik Eplényben a World Snowboard Day helyi rendezvényét, amelyen ügyesebbnél-ügyesebb freeskisek és snowboardosok mutatnak be különböző trükköket.

A Meta továbbra is korlátozza az Index Facebook elérését, így hiába követ minket, híreink nem követik Önt. Facebook-videón mutatjuk, mi lehet ennek az egyik ellenszere, de ha első kézből akar értesülni a legfontosabb hírekről, töltse le az applikációnkat az App Store-ból vagy a Google Playből, illetve kövesse Twitter-csatornánkat!  • Eladnék
  • Bankszámla